Despre tIMOn

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

tIMOn – Targul Imobiliar National reprezinta evenimentul de marca al pietei imobiliare din Romania. Cel mai vechi targ imobiliar si cel mai mare din prisma suprafetei si a numarului de companii participante, tIMOn reprezinta mai mult decat o simpla expozitie imobiliara. Specificul evenimentelor gandite pentru publicul vizitator, programele de discounturi oferite de catre expozanti, atmosfera primitoare precum si prezenta unor proiecte in exclusivitate garanteaza afacerile imobiliare de succes de la tIMOn.

tIMOn – targul imobiliar care a scris istorie

Aflat la cea de-a XXV-a editie, tIMOn – Targul Imobiliar National a revolutionat seria evenimentelor de profil printr-o abordare atipica, orientata spre rezultate imediate si spre beneficiul comun al expozantilor si al vizitatorilor. Evidentiindu-se, in ultimii ani, drept cel mai promovat si, implicit, cel mai vizitat targ imobiliar, tIMOn a incheiat in forta anul 2012, prin patru zile de vanzari continue, intr-o perioada declarata de stereotipuri drept una in care “nu se fac vanzari” sau “ e inutil sa mergi la targuri”.

Astfel, incepand din acest an, vizitatorii nostri ne recunosc drept “targul imobiliar unde pot obtine cea mai buna oferta”, asa cum expozantii sunt de acord, in unanimitate, ca tIMOn este targul in urma caruia brand-ul lor capata un plus de valoare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.